Uita de costul reparatiilor alegand piese auto din parcurile de dezmembrari

Chiar daca uneori lasi impresia ca esti foarte mofturos si ca vrei ca totul sa fie dupa bunul tau plac, atunci cand se ivesc adevaratele probleme te concentrezi asupra rezolvarii lor. Sau mai bine spus lucrurile acestea ies la iveala in momentul in care tu ai probleme cu automobilul tau si cum asta de obicei parca nu este suficient te mai astepti sa se intample ceva si mai grav.
Cu toate astea nu de putine ori ai fost tentat sa iei in calcul si variantele in care costurile masinii tale sa nu depaseasca o anumita suma. Si la drept vorbind in aceasta perioada in plina desfasurare a cresterii preturilor pentru orice tip de produs sau servicii te gandesti cum poti economisi fara sa afectezi reparatiile masinii.
Una dintre alegerile pe care le poti face fara sa cheltuiesti prea multi bani ar fi sa te indrepti catre piesele pe care le gasesti in parcurile de dezmembrari masini. Stiu ca multi nu vor fi de acord cu acest lucru, dar daca tu esti una dintre multele persoane ce au mai folosit piese second hand cu siguranta nu vei renunta la opinia ta in favoarea opiniei altora.
Si pana la urma nu este vorba doar despre principiu, ci mai mult despre ceea ce poti achizitiona si ce nu. Daca tu iti permiti piese noi cu un pret foarte ridicat sau le alegi pe cele la mana a doua este doar decizia ta.
Iar aici intervin mai multe cauze pentru care te-ai decis sa iei in calcul aceasta varianta. Cred ca cei mai multi dintre cei care folosesc piesele second hand se gandesc la economisire, dar si la faptul ca isi pot repara masina, fara sa scoata din buzunar o suma dubla pentru acelasi tip de reparatii sau aceleasi piese, categorie de piese.
Cum multi se lasa pacaliti de iluzia unor piese de marca vor fi in stare sa plateasca si un pret de trei ori mai mare doar pentru a avea parte de tot ceea ce este mai bun. In fond piesele sunt cam aceleasi si mare lucru nu prea se chimba daca folosesti piese noi sau piese de mana a doua.
Pe de alta parte ar mai trebui sa va ganditi si la faptul ca reparatia pe care o vei face azi automobilului tau este posibil sa o intreprinzi si peste cateva zile, caci de cele mai multe ori apar cam aceeasi probleme ale masinilor daca ne gandim la drumurile proaste pe care suntem nevoiti sa circulam. Desi vei fi tentat sa dai vina pe drumuri ori de cate ori ti se strica masina ar trebui ca din cand in cand sa-ti duci masina la o verificare completa.
Astfel vei putea evita din timp anumite neplaceri si mai ales multiplele reparatii pe care esti nevoit sa le faci. Asadar pana la urma nu piesele sunt de vina sau locul de unde le achizitionezi, ci diverse gauri din carasabil si alti factori ce iti dau de furca ori de cate ori trebuie sa repari masina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *